Van autogarage naar moderne woon-/werkcommunity

Wonen en werken in hartje Hilversum

 

Een nieuw en uniek project

 

In het centrum van Hilversum, adres Achterom 185, staat momenteel een autobedrijf en één woning. We zien een unieke kans voor deze prachtige locatie. Deze plek gaat een complex worden voor particulieren om te wonen én te werken. We willen 32 nieuwe woningen met kantoorruimte aan huis creëren. En dit doen we niet alleen. We nodigen alle belanghebbenden uit tot actieve participatie tijdens de ontwikkeling van het project. We nemen je mee in iedere fase, waar ruimte is voor feedback en bijsturen   

Tijdslijn

Fase 1 (afgerond)

1 februari t/m 1 maart 2023
Laten we om tafel gaan! Tijdens een eerste meeting schetsen wij de grote lijnen en vertellen we meer over het woon- en werkproject. De toekomstbeelden en de mogelijkheden gaan hier helemaal duidelijk worden. Er is ruimte voor interactie en we halen ieders ideeën en wensen op. Hier tackelen we eventuele zorgen en obstakels.

Enquête 1: Ontwikkeling
Enquête 2: Participatieproces
Agenda: Presentatie 16 februari 2023 20.00 – 21:30

 

Fase 2

Schatting september t/m oktober 2023
Alle wensen, ideeën en feedback worden behandeld en geanalyseerd. Nu kan het plan vorm krijgen. Tijdens een tweede fysieke meeting presenteren we de werkwijze en de uitkomst van alle input. Alle gemaakte keuzes worden toegelicht. Hier is opnieuw ruimte voor vragen en dialoog en het plan zal online beschikbaar zijn: open en transparant voor alle betrokkenen. Hier houden we rekening met een tweede feedbackronde en evaluatie.

Agenda: 9 November 2023 van 20.00 -21:30

Fase 3

Q1 2024
Opnieuw wordt alle verzamelde input verwerkt, dit keer voor de officiële vergunningsaanvraag. Er is een laatste moment van afstemming met alle betrokkenen, zodat de aanvraag voor de vergunning precies is wat we gezamenlijk voor ogen hebben.

Enquête 1: Ontwikkeling
Enquête 2: Participatieproces
Agenda: Schatting december 2023

Realisatie

Q2 2024
Dit is de fase waarin we echt kunnen gaan bouwen! Maar dat betekent niet dat het contact eindigt. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig gepland en de planning wordt tijdig gedeeld. Alle betrokkenen krijgen contactpersonen aangewezen voor eventuele vragen of input. Communicatie is tenslotte key.

Deelnemen?

Woon je in de buurt? Registreer je dan hier. We nemen je mee in het hele proces.

Woon je in de buurt? Registreer je dan hier. We nemen je mee in het hele proces.

REGISTREREN VOOR DEELNAME

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd en word je graag op de hoogte gehouden van het project?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte

Naam

E-mailadres

Over ons

Namens Pericles I BV, mede mogelijk gemaakt door:
Makeltrent
Woonhuis
All Art Professionals
Neem contact met ons op