Het idee

Achterom 185 in hartje centrum van Hilversum is momenteel een autobedrijf achter een oud woonhuis. Deze unieke locatie biedt geweldige mogelijkheden!

Door de coronapandemie hebben we remote werken ontdekt: (deels) thuis werken blijkt enorm veel voordelen te hebben. Minder reistijd- en kosten bijvoorbeeld. Zo heb je meer tijd over voor efficiënt werken, zonder afgeleid te worden. Doordat de auto minder vaak gepakt hoeft te worden, dragen we ook nog eens bij aan het milieu.

De woningen die we willen realiseren op het Achterom passen helemaal in deze trend! Dit is een gloednieuw concept waar veel woningen een gekoppelde werkplek aan huis hebben.

Dit moderne woon/werkcomplex krijgt ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte én een vergaderzaal die voor iedereen beschikbaar is. Zo creëren we een stukje extra comfort en het stukje collegialiteit dat veel mensen tijdens het thuiswerken toch misten.

In dit project besteden we ook specifieke aandacht aan duurzaamheid. Nu al vragen, ideeën of iets anders om te delen? Registreer je en start het gesprek! Of kom langs bij de informatieavond op 16 februari 2023 om 20 uur in de Sint Anna zaal (achter de St Vituskerk).
 

 

Plannen inzien

Hieronder kun je alle documenten inzien. Als je ze hebt bekeken vragen we je om de enquetes te doorlopen, zodat wij met uw feedback aan de slag kunnen om het plan verder te optimaliseren!

Documenten betreffende fase 1:

 

Documenten betreffende fase 2:

Deelnemen?

Woon je in de buurt? Registreer je dan hier. We nemen je mee in het hele proces.

Woon je in de buurt? Registreer je dan hier. We nemen je mee in het hele proces.

REGISTREREN VOOR DEELNAME

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd en word je graag op de hoogte gehouden van het project?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte

Naam

E-mailadres

Over ons

Namens Pericles I BV, mede mogelijk gemaakt door:
Makeltrent
Woonhuis
All Art Professionals
Neem contact met ons op