Participatie


Wij zien dit als de toekomst van projectontwikkeling. Geen eenrichtingsverkeer meer, maar samen optrekken. Nooit eerder hebben we een project zo aangepakt, maar we hebben er alle vertrouwen in. Voor een succesvol project hebben we jouw hulp ook nodig, dus schroom niet om ook feedback te geven over het proces. Zo versterken we elkaar en komen we gezamenlijk met een ijzersterk plan.


De ontwikkeling van deze locatie heeft direct impact op jouw leefomgeving. Dat realiseren we ons maar al te goed. Jij weet het beste wat er speelt in de wijk en waar behoefte aan is. Kennisdeling leidt tot betere keuzes en een sterker plan. Daarom betrekken we graag alle belanghebbenden in een vroeg stadium bij het project.

De ontwikkeling bestaat uit verschillende fases, waarin input en feedback wordt gedeeld en verwerkt. Elke fase wordt het plan bijgeschaafd en is er ruimte voor een gesprek. Want met jouw bijdrage wordt de ontwikkeling beter.

Meedoen start vandaag

Fase één is precies dit: het delen van een idee. Wat vind je ervan? Waar moeten we rekening mee houden?

Het ophalen van input kan nu al beginnen, zodat we deze ruwe schets verder kunnen uitwerken. Met jouw feedback gaan we dit plan steeds helderder realiseren.

De hele rit zal zo open en transparant mogelijk gebeuren. Wij maken alles inzichtelijk via het platform waarvoor je je kunt registreren. In deze portal kun je onder andere online feedback geven, vragen stellen en enquêtes invullen. Ook offline zullen we de informatie beschikbaar maken. Een gesprek met de architect of ontwikkelaar kan gewoon! Heb je het plan gezien en heb je voor nu niets toe te voegen maar zou je wel in de toekomst aan willen haken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Met deze unieke vorm tillen we projectontwikkeling en participatie samen naar een nieuw niveau!

Over het platform

We maken gebruik van het online platform Hilversummers.nl. Ken je dat al? Dit platform is niet alleen specifiek voor Achterom 185, maar hier kun je onder andere ideeën plaatsen, initiatieven volgen, foto's delen om zo van Hilversum een mooiere en sociale plek te maken voor iedereen die hier woont en werkt. Je kunt dus met je inloggevens ook gebruik maken van dit platform.

 

Deelnemen?

Woon je in de buurt? Registreer je dan hier. We nemen je mee in het hele proces.

Woon je in de buurt? Registreer je dan hier. We nemen je mee in het hele proces.

REGISTREREN VOOR DEELNAME

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd en word je graag op de hoogte gehouden van het project?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte

Naam

E-mailadres

Over ons

Namens Pericles I BV, mede mogelijk gemaakt door:
Makeltrent
Woonhuis
All Art Professionals
Neem contact met ons op