Wall of Nikes


Bill Bowerman en Phil Knight richtten het bedrijf in 1964 onder de naam "Blue Ribbon Sports" (BRS) op. In 1972 hebben ze de naam veranderd naar de Griekse godin van de overwinning Nikè. 

En wij zijn als Hilversummers ongekend trots dat het Europese hoofdkantoor van Nike bij ons gevestigd is aangezien zij zorgen voor veel werkgelegenheid, allure en reuring. 

Als ode aan Nike presenteren wij de Wall of Nikes! 
Ben jij ook zo trots dat Nike bij ons gevestigd is of ben je gewoon trots op je gave Nike sneakers? Deel dan je gave fotos in een Hilversum landscape met ons.

Waar wacht je nog op? Trek die Nikes uit de kast en ga shinen. 

JUST DO IT!


  Ik doe mee!

 

Nike Hilversum

 

Zo doe je mee

  1. Meld je aan! als Hilversummer.
  2. Zoek je (favoriete) Nikes. Per paar van jouw Nikes mag je maar 1 foto aanleveren voor op de  "Wall of Nike", met meerdere paren kun je dus wel meerdere fotos insturen.
  3. Ga naar een spot in Hilversum waar deze Nikes goed tot hun recht komen.
  4. Maak een foto (breedte/landscape) waarop zowel je Nike alsook Hilversum zichtbaar is
  5. Deel met ons en de andere Hilversummers je foto en wat informatie over jouw schoenen. Naam, kleur, etc. en wat maakt deze schoenen voor jou speciaal (wat vind je er fijn aan of welk verhaal hoort erbij) en waarom past deze Nike voor jou op de door jou gekozen spot in Hilversum.

    Door het insturen van je foto geef je Stichting Hilversummers.nl toestemming om je foto te delen op de site en eventuele andere media in het kader van Hilversummers.nl

    Deel je Nikes!